LG'nin Türkiye'deki hayran kitlesi gün geçtikçe artıyor. Bununla birlikte LG G2 VE G3'e kıyasla daha mütevazı sistemlerle donatılmış olan LG AKA serisi, üreticinin hayran kitlesinin zevklerinde değişiklik yaratabilir.

Güney Kore'de 2014 yılından beri piyasada olan LG AKA model akıllı telefonlar 4 farklı renkle temsil edilen 4 karaktere sahip. Sarı renkli Eggy kolay aşık olabilen bir karaktere sahipken, mavi renkte olan Soul ise müzik hastası bir karaktere sahip olduğu belirtiliyor. Karaktere uygun kişiliklerini yansıtan duvar kağıtlarıyla , zil sesleriyle ve widgetler ile donatılıyor. Pembe renkli Yo-Yo ve beyaz renkli Wooky ile birlikte sayıları 4'e ulaşıyor.Telefonun ne zaman Türkiye'ye geleceği ile ilgili net bir tarih belirtilmemişken Türkiyede de piyasaya süreleceği söz konusu.

Telefonun başlıca özellikleri ise şöyle 1280×720 piksel 5-inç IPS ekrana, dört çekirdekli 1.2 GHz işlemciye,1GB RAM'e, otomatik lazer odaklı 8 megapiksel arka ve 2 megapiksel ön kameraya, 16 GB dahili hafızaya ve 2610 mAh bataryaya sahip.



0 yorum:

Yorum Gönder

 
Tekno-Head © 2015. Blogger
Top