Lenovo’nun Yeni Vibe Serisi Sızdırıldı
MWC 2015’ten önce Lenovo’nun Vibe serisinin özellikleri ve fotoğrafları internete sızdırıldı. Böylece Mobil Dünya Kongresi (MWC) 2015’te Lenovo'nun tüketicilerin karşısına birçok seçenekle çıkacağı da belli oldu.Mart ayında İspanya'nın Barcelona şehrinde yapılacak olan Mobil Dünya Kongresi (MWC) 2015'te Lenovo'nun birden fazla ürünle sürpriz yapacağı belli oldu. Bu bilgiler ışığında Vibe S1, Vibe X3, Vibe P1, Vibe P1 Pro ve Vibe Max'ın etkinlikte yer almadan neye benzeyeceklerini ve özelliklerini de öğrenmiş oluyoruz.
Lenovo'nun yeni Vibe serisinin özellikleri ve bazı resimleri internete sızan bilgileri şöyle:
Lenovo Vibe S1
Özellikle genç kitlenin hedef kitle olarak belirlendiği düşünülen telefon, farklı renklerde piyasaya sürülecek. Selfie çekmek için özelleştirilmiş bir kamerası olacağı da söyleniyor
Lenovo Vibe S1
Lenovo Vibe X3
Vibe seriisinin amiral gemisi olacağı söyleniyor. Arka tarafında Biyometrik parmak izi tarayabilen bir güvenlik bölgesi bulunuyor. 20 MP kamera ve 5,5 inç ekrana sahip olan Lenovo Vibe X3 Hi-Fi 3.0 ses sistemine de sahip olacak.
Lenovo Vibe X3
Lenovo Vibe P1
Çabuk şarj teknolojisi ve 4.000mAh bataryakullanan cihaz 64 bitlik bir işlemci ve 2 GB RAM kullanıyor. Android 5.0 Lollipopsürümüyle raflarda yer alacak.
Lenovo Vibe P1
Lenovo Vibe P1 Pro
Bu modelin en önemli özelliği 5.000mAh batarya ve Biyometrik parmak izi sensörü kullanıyor olması.
Biyometrik tarayıcı
Lenovo Vibe Max
6 inçlik son dereceli kaliteli QHD ekranla tüketiciyle buluşmaya hazırlanan Vibe Max, stylus kalemle kullanılabiliyor. Parmak izi tarama sistemi bu modelde de mevcut. Kongrede Vibe Z3'ün de görüleceği söyleniyor.
Lenovo Vibe Max

Alıntı: Tamindir

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Tekno-Head © 2015. Blogger
Top